Over op en top spuitwerken,

professionals in spuitwerken

Over op en top schilderwerken

Experts in spuitwerk in de bouw

Het spuiten van wanden en plafonds is tijdbesparend, direct dekkend en geeft een sterk eindresultaat

Onze Diensten

Onze specialisatie is Latex spuiten, daarnaast richten we ons met onze jarenlange ervaring ook op huizen Keimen, nieuwbouwhuizen afwerken met dunpleister (voor super gladde wanden). Stukadoren, industrievloeren spuiten, dakpannen coaten (dan kunnen ze weer 10 jaar mee), damwanden van bedrijfshalen spuiten etc. Eigenlijk alles wat er in de bouw gespoten wordt, kunnen wij verzorgen. 

Onze Missie

Verhuizen of (grote) klussen aan uw woning of pand kan tijdrovend zijn en zelfs stresserend. Wij willen u ontzorgen door het werk tijdbesparend uit handen te nemen en de mooiste resultaten te krijgen. Wij willen laten inzien wat de vele voordelen zijn van spuitwerk ten opzichte van gewoon schilderwerk

Ons geheim

De reden waarom op en top spuitwerken zo’n perfect resultaat kan leveren is een goede voorbereiding van het project en het begeleidend advies dat we aan u kunnen bieden door onze kennis aan ervaring. Wij weten dat elke klus om een specifieke aanpak vraagt.

Waarom kiezen voor op en top spuitwerken

Ervaring & Expertise

Met 25 jaar ervaring zijn wij een zeer ervaren afbouwbedrijf. We hebben oog voor detail en gaan doelgericht te werk met precisie. De velen klanten voor u waren dik tevreden!

Kwaliteit & Service

Wij gebruiken de nieuwste technieken en duurzame materialen. Hierdoor kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren. Wij staan bekend om duidelijke afspraken, duurzaam onderhoud, vakmanschap en geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Zo krijgt u waar voor uw geld.

Compleet dienstenpakket

Eigenlijk alles wat er in de bouw gespoten wordt, kunnen wij verzorgen. Elke klus vraagt om een specifieke aanpak en met onze all-round kennis kunne we samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Dat scheelt u een hoop gedoe en een boel kosten!

Duidelijk kostenplaatje

Alle kosten op de factuur zijn inzichtelijk, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Vooraf is duidelijk, hoe het project wordt afgewerkt en opgeleverd, welke materialen er worden gebruikt en welk kostenplaatje er aanhangt. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke en transparante communicatie.

Uw wensen

We streven ernaar onze werkzaamheden aan te passen aan uw wensen en planning.  Zo kunnen wij u voorzien van het deskundig begeleidend advies en duidelijke uitleg.

Kwaliteitsmerken

Wij werken enkel met A merken latex en acrylverven, zoals Sigma, Boonstoppel, Glidden, e.a. 

Neem contact met ons op

Indien wij je interesse gewekt hebben, en heb je een klus waarbij je graag onze hulp bij kunt gebruiken bel of mail ons dan geheel vrijblijvend voor het juiste advies en een gepaste offerte.

z

Bel ons geheel vrijblijvend

06- 2853 0537

w

Of stuur ons een mail

info@opentopspuitwerken.nl